Hvad er et mobilt mosteri?

Det mobile mosteri er et transportabelt mobilt mosteri, der kører ud og presser dine æbler, eller anden frugt, til lækker most og perlende cider.
Hvis du har et æbletræ med en masse æbler, der plejer at ligge og rådne på græsplænen, så bestil Det mobile mosteri til at komme forbi.
Vi kommer vi med udstyret og forvandler dine æbler til lækker æblemost!
Vi kører både ud til private med et frugttræer i baghaven til større arrangmenter, som madmarkeder, lokale events og firmaarrangementer.

Mobilt mosteri

Det mobile mosteri adskilder sig fra andre mosterier ved at vi kører ud til dig og dine æbler. På den måde slipper du for at skulle transportere dine mangle kilo æbler til et almindeligt traditionelt mosteri, for derefter at skulle transportere al mosten tilbage igen til dit hjem.
Alternativt findes der virksomheder, der tilbyder at leje mosteri-udstyr og maskiner. Havenyt.dk har lavet en liste over disse udlejnings-virksomheder, som du kan finde her.
Typisk skal du betale en høj dagspris og samtidig sørger for rengøring af maskinerne, samt transportere udstyret frem og tilbage. Ved at bestille Det mobile mosteri i stedet, vil du slippe den besværlige rengøring af maskinerne og at skulle transporten frem og tilbage.
– Med andre ord: Bestil Det mobile mosteri, og få presset dine æbler til lækker æblemost. Det er billigt og du slipper for al det besværlige arbejde.

Det mobile mosteri.dk ejes og drives af Jacob Larsen, som siden 2013 har forvandlet tusindvis af kilo æbler og frugter til lækker most og cider.

Moster Jacob fra Det mobile mosteri

Det mobile mosteri ejes af Jacob Larsen

Det mobile mosteri.dk til høstmarked

Det mobile mosteri.dk drives og ejes af Jacob Larsen – “Moster Jacob”

Professionelt udstyr

Det mobile mosteri kommer med al det nødvendige udstyr og vil yde både vejledning og fysisk hjælp til mostearbejdet. Det eneste du skal sørge for er at have frugterne klar og bestille en tid.
Mosten kan du komme i dine egne beholdere eller købe flotte patentflasker og etiketter af Det mobile mosteri.
Hvis du ønsker at fremstille din egen cider giver vi grundig vejledning i dette, ligesom det nødvendige udstyr kan købes igennem os.
Al udstyr er godkendt til fødevareproduktion.

Det mobile mosteri bruger udelukkende udstyr fra Nordisk Selvforsyning af højeste kvalitet og godkendt til fødevarer.

Det mobile mosteri råder over al slags udstyr, der skal bruges til at forvandle frugter til most og cider.
Lige fra manuelle hånddrevne frugtkværnere og kurvepressere, til professionelle motordrevne frugtkværne og hydropressere.
– Derfor er ingen opgave for stor eller for lille.
Vi kører ud til privatpersoner og forvandler æbletræer, til lækker frisk æblemost, ligesom vi kan bestilles til madmarkeder, firmaarrangmenter mm.

 

Det mobile mosteri er registreret som fødevarervirksomhed hos Fødevarestyrelsen.

Det mobile mosteri er registreret hos Fødevarestyrelsen