Hvordan fungerer det?

Det mobile mosteri ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig, så du slipper for al det besværlige arbejde.
– Vi kører hjem til dig og moster dine æbler til æblemost. Enkelt, nemt og billigt.

Hvis du har æblerne, eller andet frugt, kommer vi hjem til dig og forvandler æblerne til lækker frisk æblemost. Æblemost som du kan drikke friskt, gemme til vinteren eller lave til personlig perlende æblecider

Undgå besværlig leje af mosteri

Det mobile mosteri adskilder sig fra andre mosterier ved at vi kører ud til dig og dine æbler. På den måde slipper du for  at leje eller køb af dyrt mosteri-udstyr, rengøre og transportere mosteri-udstyret frem og tilbage. Alt dette gør vi for dig.
– Med andre ord: Bestil Det mobile mosteri, og få presset dine æbler til lækker æblemost. Det er billigt og du slipper for al det besværlige arbejde.
Hvis du alligevel ønsker en liste over mosterier, der tilbyder udlejning af mosteri udstyr har Havenyt lavet en overskuelig liste du kan finde her.

Processen er ganske enkel:
1. Find en dag, hvor det passer dig at få besøg af Det mobile mosteri. Før du bestiller kan du beregne prisen og det anslåede udbytte.
2. Ring og bestil Det mobile mosteri eller bestil direkte via bestillings-formularen. Så kommer vi hjem til dig på den dag, det passer dig.
3. På det aftalte tidspunkt kommer Det mobile mosteri hjem til dig og moster æbler til lækker æblemost. Først kværnes æblerne til pulp og derefter presses pulpen til æblemost. Vi medbringer al det nødvendige professionelle mosteri udstyr.
4. Æblemosten hældes på dine egne beholdere (patentflasker, sodavandsflasker, fryseposer eller andet). Alternativt kan der købes flotte patentflasker, Bag-in-box og udstyr til eventuel cider-fremstilling. Se mere her.


Nu behøver du ikke selv investere i dyrt mosteri udstyr, eller leje mosteri-udstyr til høje priser.
Bestil i stedet Det mobile mosteri, og vi kommer hjem til dig med professionelt udstyr og hjælper dig med at forvandle dine æbler til lækker æblemost. Nemt, enkelt og billigt.

Det mobile mosteri.dk kan hjælpe med viden og vejledning om:

  • Pasteurisering og korrekt opbevaring af æblemost
  • Hvordan æblemost laves til velsmagende cider
  • Ideer og opskrifter til lækre drinks og madopskrifter med æblemost

Det er muligt at moste og presse stort set alle slags frugter og bær. Lige fra pærer, kirsebær, vindruer og havtorn. Kun naturen og årstiden sætter begrænsninger.