Beregn pris og anslået æblemost udbytte

Før du beslutter dig for at bestille Det mobile mosteri, kan du på nedenstående værktøj udregne prisen, hvad det vil koste at få Det mobile mosteri til at moste dine æbler til æblemost.

Udbyttet af æblemost fra æblerne overrasker mange. Mange danske æblesorter indeholder store mængder æblesaft. Et almindeligt dansk æbletræ i en villahave giver hurtigt omkring 100 kilo æbler, hvilket kan give op til 80 liter æblemost. Det er 80 flasker lækker frisk hjemmelavet æblemost!

Det mobile mosteri er et ikke et kommercielt foretagende, der ønsker at skabe så stor profit som muligt. Tværimod tager vi så lave priser som muligt, så flest mulige danskere kan opleve glæden ved at moste æbler til lækker frisk æblemost.
I stedet for at aflevere dine æbler til et traditionelt mosteri, hvor du kun får en brøkdel udbytte ud af dine æbler, vil du få det fulde udbytte ved at benytte Det mobile mosteri.
Du kan også vælge at leje mosteri udstyret af flere forskellige virksomheder, hvor du på den måde vil du få det fulde udbytte. Dog vil du selv skulle afhente udstyret, samt rengøre og transportere det tilbage. Al dette besvær vil du undgå, hvis du bruger Det mobile mosteri. Samtidig har vi al den nødvendige viden om at moste æbler og lave æblemost til æblecider.

Priser for Haveforeninger, Bylaug, foreninger og firmaararangmeneter:

Det mobile mosteri vil meget gerne lave et uforpligtende tilbud til dig.
Da sådanne arrangementer er meget forskellige er det svært at lave en fast pris.
Derfor er du velkommen til at kontakte Det mobile mosteri for et uforpligtende tilbud.
Vi kan både aftale en fast pris eller pris pr. liter.

Anslået æblemost udbytte 

Det anslåede æblemost udbytte afhænger i høj grad af, hvilken æblesorter, der bruges til æblemosten.
Nogle æblesorter giver op 90 % æblemost udbytte, mens andre sorter kun kan give omkring 30 %. Almindelige danske æblesorter kan give op til 70 % udbytte.
Normalt giver 10 kg. æbler (almindelige plasticpose) omkring 6,5 liter æblemost.
Det mobile mosteri.dk råder over det korrekte professionelle udstyr, der kan få flest mulige liter æblemost og cider ud af dine æbler.

Loading...
0Liter æblemost
* Påkrævet

Beregn pris

Du er altid velkommen til at kontakte Det mobile mosteri for et uforpligtende tilbud.
Nedenstående prismodel er dog vejledende.

Loading...
(300.00 Kr.)
(450.00 Kr.)
()
(500.00 Kr.)
(1,100.00 Kr.)
(1,250.00 Kr.)
(250.00 Kr.)
(500.00 Kr.)
(1,200.00 Kr.)
(0.00 Kr.)
0Kr.
* Påkrævet

 

Klik her for at bestille Det mobile mosteri.dk