Stop Spild Af Mad – Donér din æblemost

Det mobile mosteri har valgt at støtte bevægelsen Stop Spild Af Mad utrættelige arbejde for at undgå madspild i Danmark.

Stop-spild-af-mad

“Stop Spild Af mad har igangsat kampen mod madspild i Danmark: Stop Spild Af Mad er en non-profit, frivillig forbrugerbevægelse, som kæmper mod madspild og siden 2008 har medvirket til at bringe massivt fokus på madspild i Danmark samt opnået en lang række resultater i både Danmark, EU, Norden og FN. Danmark genererer et årligt madspild på 700.000 tons – det kæmper vi for at stoppe. Vi bakkes op af over 35.000 danskere samt en lang række toneangivende toppolitikere og anerkendte madpersonligheder, som ikke vil finde sig i madspild. Vil du med i kampen mod madspild?”

Hvis du også vil hjælpe bevægelsen kan du gøre to ting:
1Sørge for at dine æbler ikke ligger og rådner på græsplænen. Det vil Det mobile mosteri gerne hjælpe med ved at komme forbi dig og dine æbler og lave dem til lækker frisklavet æblemost. Læs mere om, hvordan det fungerer her.

2

Du kan også vælge at donere dine æbler til kampen mod madspild. Det mobile mosteri vil uden beregning lave dine æbler om til lækker frisklavet æblemost og herefter donere 50 % af æblemosten til det sociale værested på Vesterbro Mændendes hjem.

Du kan læse mere om Stop Spild Af Mads arbejde med at donere overskudsmad til hjemløse her.

Udgivet i Uncategorized.