Det mobile mosteri støtter Sanker

Det mobile mosteri støtter projektet Sanker, som er en app til smartphone og en hjemmeside, hvor du kan finde og registrere fødevarer i den danske natur.

Nyt-logo2

 

Med Sanker kan du lynhurtigt finde lækre råvarer i dit lokalområde. Hvis du ikke selv har adgang til æbler i din egen have, kan du med hjælp fra Sanker finde offentlig tilgængelige æbletræer, hvor æblerne kan høstes og eventuelt medbringes til arrangementer, hvor Det mobile mosteri med glæde vil moste æblerne til æblemost.

 

Sanker kort over offentlig tilgængelige æbletræer

Sanker kort over offentlig tilgængelige æbletræer

Samtidig opfordrer vi til at, hvis har adgang til æbler eller andre frugter, som du ikke får brugt, at du kontakter Det mobile mosteri med henblik på at donere disse til Stop Spild Af Mads kampagne mod mapspild.
Alternativt bør du registrere dine æbler på Sankers kort. Dette kan du gøre via app’en, som kan downloades via nedenstående metoder:

google

apple

qr med farve

Udgivet i Uncategorized.